Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

aranz_prvek_2.jpgJmenuji se Adéla a vítám Vás na mém blogu, který prezentuje mé zkušenosti, jednotlivé kursy a znalosti z prostředí floristiky a aranžování květin.

Cílem tohoto blogu je nadchnout Vás pro tento obor, stejně jako jsem já!

 Aranžování květin – floristika je nádherná dovednost, kterou se mohou naučit i nezruční lidé bez kreativity. Že nevěříte? Tyto stránky jsou pro všechny, kteří si chtějí zpříjemnit a zútulnit domov, chtějí obdarovat své nejbližší, nebo si jen vytvořit z květin nádherná aranžmá a dekorace. Můžete se nechat zdarma inspirovat výtvory a ukázkami těch, kteří patří mezi profesionály, nebo navštěvují kurzy.

Nechcete už utrácet zbytečné peníze za dekorace, ne zrovna podle vašich představ z obchodů? Chcete si odpočinout, ale zároveň si vytvořit něco vlastního? Chcete zlepšit a zútulnit prostředí svého domova? Chcete se realizovat a naučit se něco nového?Ať už jsou vaše důvody jakékoliv, aranžování květin pro všechny, bez rozdílu věku, pohlaví i nátury.

Ušetřete - aranžování květin je vytvoření nádherných dekorací s cenovou dostupností pro všechny.

Estetika – obor, který je odvozen od výtvarného umění a zvládne ho každý.

Radost – aranžování se snahou se maximálně uvolnit a pobavit.

Kvalita – aranžování květin z vás udělá mistra a zároveň vás naučí, jak z pár rostlin vytvořit doma příjemnou atmosféru.

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční inspirace